Liity Facebook ryhmäämme ja pysy kartalla! Liity Twitter ryhmäämme ja pysy kartalla! Liity Instagram ryhmäämme ja pysy kartalla!    
Klikkaa tästä nettikauppaan!  
Uutisemme Michelin talvirenkaat Michelin sorarenkaat Michelin asfalttirenkaat Michelin rengastarjonta radalle Historic -rengastarjontamme Rata MP-kilparenkaat Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja
TableTop
Kilpailukauden 2015 uutisiamme
TableMiddle
 
 
6.2.2017 - Michelinin rallirenkaisiin luottavat kuljettajat aloittivat vahvasti kotimaisissa rallisarjoissa

Tammikuun viimeisenä viikonloppuna Rovaniemen Napapiirillä ajetussa Arctic Lapland Rallissa Michelin kuljettajat ja kummatkin hallitsevat Rallin Suomenmestarit, Teemu Asunmaa ja Juha Salo mittasivat paremmuuttaan ensimmäistä kertaa samassa SM1- eli ns. Superautojen luokassa.

Kymmenen pikataipaleen ja 261 erikoiskoekilometrin mittaisessa kilpailussa ensimmäiset yhdeksän erikoiskoetta Juha Salo niukasti hallitsi kilpailun tapahtumia kunnes rallin huipentaneella 52 kilometrin mittaisella Ristilammen pikataipaleella Asunmaa laittoi isoa puuta pesään ja ajoi erikoiskokeen 24 sekunttia Saloa nopeammin. Se riitti tuomaan ensimmäiset poronsarvet alavutelaiselle Skoda Fabia R5 kuljettajalle.

Myös SM3-luokassa nähtiin vahva Michelin -suoritus kun rallin kahdeksankertaisen Suomenmestari Sebastian Lindholmin poika Emil Lindholm oli kartanlukijansa Tomi Tuomisen koko kilpailun nopein kaksivetoisella autolla ajanut killpailijapari ja nappasi täydet SM-pisteet Peugeot 208 R2 autollaan.

Lisäksi alkutalven Michelin menestystä täydensi Juha Rytkönen kun hän kartanlukijansa Jari Laukkasen kanssa pokkasivat Heinolan F-rallisarjan yleiskilpailun ykkössijan. Michelin kilparenkaita maahantuova Lapinjärven Huoltopiste onnittelee menestyjiä ja toivottaa kovaa kilvanajoa myös talven seuraavissa koitoksissa!

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS

21.3.2017 - Talvikauden jälkeen Michelin kuljettajilla vankat sarjajohdot niin Ralli SM- kuin F-rallisarjoissa

Kuluneen kolmen kuukauden aikana ralli on autourheilumuotona ollut kovassa nosteessa kun niin MM- kuin SM-sarjoissa uudet autot, tiimit ja kuljettajat ovat osoittautuneet toisiinsa nähden erittäin tasavertaisiksi ja sen myötä kilpailu menestyksestä, maineesta ja kunniasta ovat olleet erittäin jännittäviä sekunttikamppailuja.

Michelin rallirenkaat ovat alkuvuoden aikana olleet niin MM-, SM- kuin F-rallisarjoissa menestyksen avain. Kolmen talvisen SM-osakilpailun jälkeen rallin kolminkertainen Suomenmestari Teemu Asunmaa on Michelin rallirenkain varustetulla Skoda Fabia R5 autollaan menestyksekkäästi haastanut toisen Michelin kuljettajan, kymmenkertaisen Suomenmestari Juha Salon ja johtaa sarjaa maksimipistein. Lisäksi rallin kahdeksankertaisen Suomenmestari Sebastian Lindholmin poika Emil Lindholm johtaa ylivoimaisesti SM3-luokkaa Michelin rallirenkailla varustetulla Peugeot 208 R2 autolla. Michelinin menestystä on täydentänyt Juha Rytkönen, joka johtaa F-rallisarjaa talven kolmen osakilpailun jälkeen.

Näin rospuuttoaikana on hyvä tehdä oikeita rengasvalintoja kun rallisarjat jatkuvat touko-kesäkuussa. Sorapinnan lisäksi Michelin on jälleen vahvasti mukana radalla Finnish Touring Car Championship sarjassa, jossa V8 Thunder ja Porsche GT3 Cup Trophy Finland kuljettajat mittaavat paremmuuttaan Michelinin laadukkain ja erittäin kilpailukykyisin renkain.

Ralli SM-sarjan tilanne 2017: 3/7 osakilpailua

SM1-luokka: Super 4, FIA R5, Super 2000 Rally ja FIN R 4WD, Top-3:
1. Teemu Asunmaa, Skoda Fabia R5, 84 pistettä (Michelin)
2. Juha Salo, Peugeot 208 R5, 61 pistettä (Michelin)

3. Jarkko Nikara, Subaru Impreza WRX STi R4, 46 pistettä

SM3-luokka: R2, FIA R1 ja R2B, Top-3:
1. Emil Lindholm - Tomi Tuominen, Peugeot 208 R2, 77 pistettä (Michelin)

2. Miika Hokkanen - Jukka Pasenius, Ford Fiesta R2, 37 pistettä
3. Henrik Pietarinen - Juha Lummaa, Ford Fiesta R2, 33 pistettä

F-rallisarjan tilanne 2017: 3/6 osakilpailua, Yleinen Top-3:
1. Juha Rytkönen, Opel Astra GSi 16V, 55 pistettä (Michelin)

2. Joonas Kolehmainen, Toyota Starlet, 47 pistettä
3. Markus Hellström, Volvo 240, 44 pistettä

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS

21.9.2017 - Kahdeksan Ralli SM-mitalia Michelin rallirenkaisiin luottaneille kuljettajille - Juha Salolle uran 18. SM-mitali

Seitsemän osakilpailua kattanut Ralli SM-sarja huipentui syyskuun viimeisenä viikonloppuna Lempäälän ympäristössä ajettuun Lake City Real Park SM-ralliin, jossa Michelin rallirenkailla ajaneet kuljettajat sinetöivät kolme Suomenmestaruutta ja viisi muuta SM-mitalia. Näin ollen, aikaisempien vuosien tapaan, ranskalaismerkin kilpapyörillä ajaneet kilpailijaparit erinomaisesti saavuttivat kilpailukaudelle asettamiaan tavoitteita. Ralli SM-sarjan lisäksi Michelin oli vahvasti edustettuna myös radalla kun Porsche GT3 Cup Trophy Finlandin ja V8 Thunder sarjojen kuljettajat mittasivat pareemuuttaan kilpapyörillä, jonka maine voittajamerkkinä on vertaansa vailla.


Rallin kuninkuusluokassa eli ns. SM1-Super4 -luokassa alavutelainen Teemu Asunmaa saavutti ralliuransa kolmannen peräkkäisen ja samalla ensimmäisen ns. Superautojen Suomenmestaruuden ennen karkkilalaista hopeamitalisti Juha Saloa, jolle SM-mitali oli huikean uransa 18. Pronssille kiiruhti saarijärveläinen Jarkko Nikara, joka japanilaisen kartturikaunottaren kanssa ajoi iäkkäällä Subarullaan erinomaisen kilpailukauden.

SM3 eli etuvetoisten R2-autojen luokassa Miika Hokkanen nousi Suomenmestariksi kun toinen Michelin kuljettaja Emil Lindholm sortui kovavauhtiseen ulosajoon ja joutui keskeyttämään. Silti Autourheilun kansallisen Keskusliitto AKK'n Tulevaisuuden Tähti kilpailun voittanut nuorukainen nappasi uransa ensimmäisen SM-mitalin.

SM4 eli etuvetoisten R3-autojen luokassa Joonas Lindroos juhli ralliharrastuksensa järjestyksessään seitsemättä Suomenmestaruutta ennen hopeamitalin napannutta toista Michelin kuljettajaa Esa Ruotsalaista. SM2 eli nelivetoisten ns. tuotantoautojen luokassa alajärveläinen Ville Hautamäki pokkasi SM-hopeamitalin, joka samalla oli hänen ralliharrastuksensa järjestyksessään yhdeksäs SM-mitali.

Michelin rallirenkaita maahantuova Lapinjärven Huoltopiste Oy eli LHP-Racing onnittelee kaikkia Michelin rallirenkaisiin luottaneita kilpailijoita menestyksestä. Ralli SM-sarjan lisäksi LHP-Racing onnittelee Tommi Mäkistä Rallin Suomen Juniorimestaruussarjan hopeamitalista!

Ralli SM Michelin mitalistit kilpailukaudella 2017:
- Teemu Asunmaa, Skoda Fabia R5 (SM1-kulta)
- Juha Salo, Peugeot 208 T16 R5, (SM1-hopea)
- Jarkko Nikara, Subaru Impreza WRX STi, (SM1-pronssi)
- Ville Hautamäki, Subaru Impreza WRX STi, (SM2-hopea)
- Miikka Hokkanen, Ford Fiesta R2, (SM3-kulta)
- Emil Lindholm, Peugeot 208 R2, (SM3-hopea)
- Joonas Lindroos, Honda Civic Type-R (SM4-kulta)
- Esa Ruotsalainen, Honda Civic Type-R (SM4-hopea)

Highslide JS Highslide JS
 
 
TableBottom