Liity Facebook ryhmäämme ja pysy kartalla! Liity Twitter ryhmäämme ja pysy kartalla! Liity Instagram ryhmäämme ja pysy kartalla!    
 
Uutisemme Michelin talvirenkaat Michelin sorarenkaat Michelin asfalttirenkaat Michelin rengastarjonta radalle Historic -rengastarjontamme Rata MP-kilparenkaat Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja
TableTop
Kilpailukauden 2015 uutisiamme
TableMiddle
 
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
29.1.2015 - Michelin kuljettajille erinomaista menestystä juhlallisessa Arctic Lapland rallissa - Michelin ja Ralli SM yhdessä tekevät tulevaisuuden rallitähtiä

Ralli SM sarjan perinteikäs avauskilpailu, Rovaniemen Napapiirillä ajettu Arctic Lapland ralli oli jälleen kerran menestyksekäs Michelin rallirenkaita käyttäneille kuljettajille.

50-vuotisessa juhlarallissa moninkertainen Suomenmestari Juha Salo ja hallitseva Suomenmestari, virolainen Karl Kruuda kävivät tiukan taistelun niin SM1-luokan kuin koko kilpailun voitosta kunnes viimeisellä erikoiskokeella Kruudan uuden Citroen DS3 R5 auton moottori katkaisi yhteistyösopimuksen ja näin iäkkäällä Mitsubishi Lancer Evolution IX autolla ajanut Salo pokkasi itsensä Arctic Lapland rallin voittotilaston kärkeen. Michelinin menestystä kruunasi Jussi Vainionpää, joka toi ranskalaiselle rengasmerkille SM1-luokan toiseksi korkeimman palkintosijan.

SM2-luokassa Subaru Impreza WRX STi FIA R4 autolla ajava alavutelainen Teemu Asunmaa kärsi ensimmäisellä ja toisella erikoiskokeella vetoakselin katkeamisesta, jonka seurauksena hänen rallinsa alkoi uudestaan yli kahden minuutin takaa-ajajan roolissa. Pitkän ja vaativan sekä ennen kaikkea kovavauhtisen kilpailun aikana vuoden 2011 rallin junioreiden Suomenmestari erinomaisesti näytti Michelin rallirenkaiden suorituskyvyn ja ajoi virheittä seuraavat 10 erikoiskoetta ja nousi SM2-luokan hopealle, vain 30 sekuntia luokkavoittajaa hitaamapana.

SM3-luokassa vahvan paluun Ralli SM sarjaan tehnyt Jaro Kinnunen ja hallitseva SM4-luokan Suomenmestari Ville Hautamäki kiitivät luokkavoittoihin etuvetoisilla kilpureillaan.

Michelin onnittelee menestyjiä ja toivottaa tasapuolisesti menestystä kaikille asiakkailleen seuraaviin koitoksiin.

Michelin ja Ralli SM tekee yhdessä tulevaisuuden rallitähtiä

Ralli SM -sarjan kaudella 2014 lanseeraama Tulevaisuuden Tähti -palkinto saa jatkoa myös kilpailukaudella 2015 kun SM3-luokassa nykyaikaisella R2-kalustolla kilpailevat nuoret lupaukset pääsevät jälleen tavoittelemaan paikkaa rallin kotimaiselle MM-areenalle, Suomen MM-ralliin.

Ralli SM -sarjan järjestäjä AKK Sports Oy tarjosi palkintona kaudella 2014 ensimmäisen kerran täydellisen osallistumispaketin rallin MM-sarjan Suomen osakilpailuun, Suomen MM-ralliin, nuorelle suomalaiselle kuljettajalle. Palkinnon voittaja, tuusulalainen Teemu Suninen, ottikin kaiken mahdollisen irti osallistumisestaan Neste Oil Rallin WRC3-luokan MM-taistoon Citroënin DS3 R3T -autolla ja värikkäiden vaiheiden jälkeen otti komean luokkavoiton. Menestys avasi kansainvälisiä ovia ja nyt kuumeisesti odotellaan Sunisen kauden 2015 kansainvälisiä rallisuunnitelmia.

Michelin on vahvasti mukana tulevaisuuden rallitähtien vauhdissa ja tarjoaa palkinnon voittajalle Suomen MM-ralliin nopeaksi opetetut kilparenkaat!


26.2.2015 - Michelin kuljettajille jättipotti SM Vaakuna rallista - Kaikki SM-luokat voitettiin ranskalaismerkin rallirenkailla

Mikkelin ympäristössä ajetussa Ralli SM sarjan toisessa osakilpailussa kuljettajat saivat vastaansa todella haastavat olosuhteet kun ilmojen herra taikoi tiestön kevään loskaiseen ja pehmeään kuntoon. Parhaiten haasteista selviytyi Michelin rallirenkailla ajaneet kuljettajat kun kaikkien neljän SM-luokan voitot saavutettiin ranskalaismerkin tuotteilla.

SM1-luokassa Juha Salo menestyksekkäästi esitteli uuden Peugeot 208 T16 R5 ralliautonsa, Teemu Asunmaa otti uransa ensimmäisen SM-voiton Subaru Impreza WRX STi R4 autollaan, Jari Huttunen pokkasi myös ralliharrastuksensa ensimmäisen SM-voiton Citroën C2 R2 autollaan ja Joonas Lindroos kiidätti voittovauhtia Honda Civic Type R autoaan.

Michelin onnittelee oikein rengasvalinnan suorittaneita ja toivottaa tasapuolisesti kaikille menestystä maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna Seinäjoen ympäristössä ajettavaan sarjan kolmanteen ja samalla vuoden viimeiseen talviralliin.

Highslide JS Highslide JS Highslide JS
17.3.2015 - Michelin kuljettajilla vahva talvikausi Ralli SM-sarjassa - Ranskalaismerkin tuotteilla ajavat kuljettajat johtavat kaikkia luokkia

Talven kolmen vauhdikkaan ja ennen kaikkea olosuhteiltaan todella vaativan SM-rallin jälkeen Michelin rallirenkaita käyttävät kuljettajat hallitsevat rallin kansallisen kuninkuusluokan tapahtumia.

SM1-luokassa uuden Peugeot 208 T16 R5 auton esitellyt Juha Salo jahtaa Kyösti Hämäläisen hallussa pitävää Suomenennätystä SM-kultamitalien määrässä (13kpl) ja on yhtä askelta lähempänä kohti tavoitettaan kun hän ja kartanlukija Marko Salminen johtavat SM1-luokan mitalitaistoa ennen toista Michelin -kuljettajaa Jussi Vainionpäätä. Salo on kolmessa osakilpailussa ehtinyt karata jo 28½ pisteen karkumatkalle kun ajamatta on vielä kolme kesäistä osakilpailua.

SM2-luokassa alavutelainen rallin vuoden 2011 junioreiden Suomenmestari Teemu Asunmaa on näyttänyt kyntensä ja ralliuransa ensimmäisen SM2-luokkavoiton sekä ensimmäisen yleiskilpailuvoiton myötä hän ja kartanlukija Jonne Halttunen pitävät 3½ pisteellä johtoasemaa hallussaan. Michelin on tarjonnut Asunmaalle avaimet hallita keväisissä olosuhteissa ajetut talvirallit ja vuoden 2013 SM-pronssimitalisti on erinomaisesti pystynyt maksimoimaan piikkipyörän ominaisuudet.

SM3-luokassa Jaro Kinnunen on myös nostamassa niin itseään kuin uutta Peugeot 208 R2 autoa sen ensimmäiseen mitalitaisteluun ja, huolimatta kilpailunaikaisista teknisistä murheista, viettää kolmen kuukauden kevättaukoa 1½ pisteen sarjajohdossa. Lisää menestystä Michelinille on tuonut kauden ehdoton komeetta, muuramelainen Jari Huttunen, joka on sarjapisteissä kolmantena, vain 13 pistettä Kinnusta perässä.

SM4-luokassa hallitseva Suomenmestari Ville Hautamäki on jatkanut siitä mihin edellisen kilpailukauden lopetti ja johtaa luokkaansa ennen kaksi viimeistä osakilpailua voittanutta Joonas Lindroosia, joka vahvoilla otteilla on kuromassa Hautamäen 17½ SM-pisteen etumatkaa kiinni.

Michelin onnittelee SM-mitalikannassa olevia ja sinne pyrkiviä kuljettajia sekä toivottaa niin vanhoille kuin uusille rengasasiakkailleen tasapuolisesti menestystä kesän kilpailuihin!


Highslide JS Highslide JS Highslide JS

3.8.2015 - Michelin kuljettajille tärkeimmät kärkisijat Suomen MM-rallista ja sen oheiskilpailuista

Jyväskylän ympäristön vuoristoratamaisilla erikoiskokeilla ajetussa Rallin MM-sarjan kuljettajien suosikkirallissa Michelin rallirenkailla ajaneet kuljettajat pokkasivat 5/6 WRC1 ja WRC2-luokkien palkintokorokesijoituksista. Lisäksi Suomen MM-rallin yhteydessä ajettujen Vetomies ja Nelivetomies kilpailujen voittopokaalit matkasivat ranskalaismerkillä ajaneiden kilpailijoiden taskuun.

Keskituntinopeudeltaan maailman nopeimmaksi ralliksi tituulerattu Suomen MM-ralli oli tänä vuonna nopeuskilpailun lisäksi myös kestävyyskilpailu kun kilpailijat mittasivat paremmuuttaan 20 huippunopeilla sekä ennen kaikkea runsaasti ilmaa autojen alle ottaneilla perinteikkäillä erikoiskokeilla. Koko rallin voittoon ajoi kotiyleisönsä edessä ja henkisesti kovassa paikassa ollut Volkswagenin tehdaskuljettaja, tuurilainen Jari-Matti Latvala ennen tallitoveriaan ja hallitsevaa maailmanmestari Sebastien Ogieria. Kolmoisvoiton Micheleneille kotiutti norjalainen Citroenin tehdaskuljettaja Mads Ostberg. Latvala on nyt kolmesti valloittanut Sorateiden Grand Prixin.

WRC2-luokassa huikeaa uraa kohti ensimmäistä maailmanmestaruutta ajava naarajärveläinen Esapekka Lappi kiidätti kartanlukijansa Janne Fermin kanssa uutta Skoda Fabia R5 autoa täysien MM-pisteiden arvoisesti ja voiton myötä nousi sarjajohtoon. Michelinin WRC2-luokan menestystä täydensi Lapin ruotsalainen tallitoveri Pontus Tidemand, joka hopeasijasta huolimatta oli täysin aseeton kotiyleisön toisen suosikin vauhdin edessä.

Nelivetomiehissä alavutelainen Teemu Asunmaa ja Vetomiehissä laukaalainen Mikko Kauppinen jälleen erinomaisesti näyttivät Michelinin suorituskyvyn ja suvereenisten suoritusten jälkeen juhlivat palkintokorokkeiden korkeimpia sijoituksia. Kauppiselle titteli oli jo toinen kun hän edellisen kerran nappasi Vetomies tittelin vuonna 2013.

Michelin rallirenkaiden maahantuoja Lapinjärven Huoltopiste lämpimästi onnittelee voittajia ja toivottaa kaikille asiakkailleen menestystä myös tulevissa ralleissa!

Highslide JS Highslide JS Highslide JS

20.10.2015 - Michelin rallikuljettajille jälleen kaikki neljä Suomenmestaruutta - Myös himmeimpiä mitaleja ranskalaismerkillä ajaville kilpa-autoilijoille

Ralli SM-sarjan kuudessa osakilpailussa Michelin rallirenkailla ajaneet kilpailijat olivat, jälleen kerran, täysin pitelemättömiä ja erinomaisten tulosten siivittämänä niin kauden 2015 talven ja kesän osakilpailuissa kaikkien neljän SM-luokan kultamitalit tullaan joulukuussa autourheilun kansallisen keskusliiton mitaligaalassa kiinnittämään ranskalaismerkillä ajaneiden kilpailijoiden kaulaan. Myös kolme muuta SM-mitalia matkaa Michelin rallirenkaisiin luottaneiden kilpailijoiden palkintokaappeihin.


Superautojen SM1-luokassa Juha Salo teki suomalaista moottoriurheiluhistoriaa ja saavutti huikean yhdeksännen SM-kultamitalin ja näin ohittaa meriittilistassa Sebastian Lindholmin, joka huikealla urallaan nakutti kahdeksan Suomenmestaruutta. SM1-luokan hopealle, Michelinin rallirenkaiden siivittämänä, saavuttanut Jussi Vainionpää jäi Salosta lopulta murskaavan tuntuisen 53 mestaruuspistettä.

Tuotantoautojen SM2-luokassa alavutelainen Teemu Asunmaa ajoi kaikissa SM-osakilpailuissa sijalle 1 tai 2 ja sen myötä saalisti ralliuransa ensimmäisen SM-kultamitalin vuoden 2011 SM-pronssimitalin jatkoksi.

SM3 R2-etuvetoluokassa Jari Huttunen kiidätti Citroen R2 autolla uransa ensimmäiseen Suomenmestaruuteen ja Jaro Kinnunen toi pronssista lisämenestystä Michelinille. SM4 R3-etuvetoluokassa alavutelainen Ville Hautamäki menestyksekkäästi puolusti vuoden takaista Suomenmestaruuttaan ja pokkasi kultamitalin ennen toista kestomenestyjä Joonas Lindroosia, jolle tänä vuonna annetaan hopeista jalometallia.

Rallin F-Cupissa Juha Rytkönen nappasi Opel Astrallaan Michelinille yleisen luokan hopeasijan.

Rallin lisäksi Michelin oli vahvasti mukana myös radalla, erityisesti Porsche GT3 Cup Trophy Finland ja Camaro Cupissa, joissa kiireisintä kyytiä piti Johan Westergård ja Jari Nurminen.

Michelin rallirenkaita maahantuova LHP-Racing (Lapinjärven Huoltopiste Oy) onnittelee menestyjiä ja toivottaa tasapuolisesti kaikille kilpailijoille mukavaa Joulun ja uuden kilpailukauden odotusta.

Ralli SM-sarjan lopulliset sarjapisteet, Michelin kuljettajat:

SM1-luokka: Super4 (R5, S2000 ja vanhemmat WRC)
1. Juha Salo, Peugeot 208 R5, 145 pistettä
2. Jussi Vainionpää, Citroen DS3 R5, 92 pistettä

SM2-luokka: Tuotanto-4 (R4, N-ryhmä)
1. Teemu Asunmaa, Subaru Impreza WRX STi R4, 112 pistettä

SM3-luokka: R2
1. Jari Huttunen, Citroen R2, 117,50 pistettä
3. Jaro Kinnunen, Peugeot 208 R2, 105 pistettä

SM4-luokka: Super2 (R3)
1. Ville Hautamäki, Honda Civic Type-R, 85,50 pistettä
2. Joonas Lindroos, Honda Civic Type-R, 68,75 pistettä

Highslide JS Highslide JS Highslide JS
 
 
TableBottom