Liity Facebook ryhmäämme ja pysy kartalla! Liity Twitter ryhmäämme ja pysy kartalla! Liity Instagram ryhmäämme ja pysy kartalla!    
 
Uutisemme Michelin talvirenkaat Michelin sorarenkaat Michelin asfalttirenkaat Michelin rengastarjonta radalle Historic -rengastarjontamme Rata MP-kilparenkaat Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja
TableTop
Kilpailukauden 2014 uutisiamme
TableMiddle
 
 
Kesäkuu 2014 - Samuli Nevä Michelinillä ylivoimaiseen voittoon Raision F-Cupissa - Nousi yleisen luokan sarjajohtoon

Rallikauden 2014 F-Cupin neljäs ja samalla ensimmäinen kolmesta kesän sorakilpailusta ajettiin Raision ympäristön rallipoluilla, jonka kuusi pikataivalta ja noin 76 erikoiskoekilometriä parhaiten hallitsi paimiolainen ja Michelinillä ajanut Samuli Nevä.

Kaksi pohja-aikaa kuudesta mahdollisesta Toyota Corolla GT kilpurilla ajanut Nevä ja kartanlukija Juha Kivimäki voittivat pikkuluokan 38,7 sekunnilla ja pokkasivat myös yleiskilpailun ykkössijan upealla 11 sekunnin marginaalilla.

Michelin rallirenkaita maahantuova Rallirengas Seba-Team onnittelee Nevää ja Kivimäkeä voitosta sekä F-Cup yleisen luokan viiden pisteen sarjajohdosta!

Lopputulokset 7.6.2014 Nilfisk ralli, Raisio
1. Samuli Nevä & Juha Kivimäki, Toyota Corolla GT, 40:17,9
2. Matti Nikander & Mikko Kukkonen, BMW 325i, +11,0sek
3. Jere Rekola & Tero Jäntti, Mercedes Benz 190 E 2.3-16, +18,7sek

F-Cup 2014 sarjatilanne 4/6 osakilpailua: Top-3:
1. Samuli Nevä, PaiUA, 50 pistettä
2. Jere Rekola, LahUA, 45 pistettä
3. Jaska Nuorala, KangUA, 40,5 pistettä


Heinäkuu 2014 - Michelinin kuljettajilla erittäin onnistunut kesäkauden SM-rallin avaus Lapualla

Highslide JS
Karl Kruuda juhli hopeasijaa kuin voittoa
 
Rallin SM-sarjassa Michelin rallirenkailla ajavat kuljettajat vakuuttavasti jatkavat menestystaivaltaan ja saavuttivat Lapualla ajetussa kesäkauden ensimmäisestä SM-rallista mm. kolmen SM-luokan voitot neljästä mahdollisesta. SM Pohjanmaa rallin kuudella pikataipaleella ja 95 erikoiskoekilometrillä Kaspar Koitla, Joonas Lindroos ja Ville Hautamäki saavuttivat luokkavoittojen myötä täydet sarjapisteet ja siten petrasivat mahdollisuuksiaan kirkkaimmista mitaleista. Lisäksi Karl Kruudan, Juha Salon ja Henri Haapamäen hopeasijat sekä Jussi Vainionpään ja Teemu Asunmaan neljännet sijat olivat mahtava tulos Michelinin rallirenkaita maahantuovalle Sebateamille.

Menestyksen myötä rallin SM-sarjan pisteissä nelivetoautoilla ajavat Karl Kruuda ja Kaspar Koitla nousivat tosissaan ajamaan SM1 ja SM2-luokkien voitoista. Kaksivetoisissa kummatkin SM3- ja SM4-luokat ovat myös tulevasti Michelin kuljettajien hallussa kun Joonas Lindroos ja Ville Hautamäki jatkavat piikkipaikalla ennen elokuun lopussa Turussa ajettavaa osakilpailua.

Michelin onnittelee menestyjiä ja toivottaa kiireistä kesää myös kaikille kanssakilpailijoilleen!


Syyskuu 2014 - Michelin kuljettajat johtavat kaikkia SM-luokkia - Ville Hautamäki varmisti mestaruuden ennen viimeistä osakilpailua

Highslide JS
Ville Hautamäki varmisti Suomenmestaruuden ennen viimeistä osakilpailua!
 
Rallin SM-sarjassa viiden osakilpailun jälkeen Michelin rallirenkailla koko kilpailukauden ajaneet kuljettajat ovat erinomaisissa mestaruusasetelmissa kun ajamatta on enää yksi syksyinen osakilpailu.

Turun SM-rallissa virolainen, Printsport Racingin Ford Fiesta S2000 autolla ajava Karl Kruuda nousi ns. superautojen pistejohtoon, SM2-luokassa niin ikään virolainen Kaspar Koitla jyräsi Mitsubishi Lancer Evolution autollaan kärkeen ja SM3-luokassa Joonas Lindroos on vakuuttavasti Citroen C2R2 autollaan menossa jälleen yhtä rallimestaruutta kohden. Sen sijaan SM4-luokassa alajärveläinen Ville Hautamäki ja kartanlukija Ari-Pekka Hautanen ehtivät jo Honda Civic Type-R kilpurillaan varmistaa pitkän ralliuransa toisen mestaruustittelin. Kahden kultamitalin lisäksi Hautamäellä on kymmenen vuoden ajalta repullinen hopea- ja pronssimitaleja. Lisäksi Samuli Nevä johtaa rallin F-Cup -sarjaa kun ajamatta on vielä yksi osakilpailu Heinolassa.

Vaikka Ralli SM-sarjasta on ajamatta vielä viimeinen osakilpailu, haluaa Michelin rallirenkaita maahantuova rallin kahdeksankertainen Suomenmestari Sebastian Lindholm jo tässä vaiheessa kiittää kuljettajia luottamuksesta ja samalla hän toivottaa menestystä tasaisesti myös kaikille muille kanssakilpailijoille.


30.9.2014 - Kaikki neljä Rallin SM-kultamitalia voitettiin Michelinin rallirenkailla

Highslide JS
 
Highslide JS
 
Rallin vuoden 2014 SM-sarjassa Michelinin rallirenkailla ajaneet kuljettajat saavuttivat edellisvuoden tapaan erinomaista menestystä kun neljän kultamitalin myötä yhteensä 8/12 jaossa olleesta arvometallista päätyi ranskalaismerkillä ajaneiden kuljettajien taskuihin.

SM1-luokassa virolainen Karl Kruuda teki vakuuttavaa jälkeä Printsport Racingin Ford Fiesta S2000 auton ratissa ja kartanlukijansa Martin Järveojan kanssa ottivat haltuunsa ns. Superautojen kultamitalin. Lievestuoreen Urheiluautoilijoita edustava Kruuda on SM-sarjan lisäksi ollut mahtavassa vauhdissa Rallin MM-sarjan WRC2-luokassa Michelin rallirenkaiden siivittämänä.

SM2-luokassa niin ikään virolainen Kaspar Koitla ja kartanlukija Mait Laidvee tekivät Kruudan kanssa kansainvälistä rallihistoriaa kun koko Rallin SM-sarjan 55-vuotisen historian ensimmäisen kerran Suomenmestaruuden voitti ulkomaalainen kuljettaja.

SM3-luokassa Samuli Vuorisalo ja kartturi Eetu-Pekka Hellsten nousivat sarjapisteiden neljänneltä sijalta todelliseen yllätysmestaruuteen kun koko kilpailukauden viimeisen erikoiskokeen viimeisessä mutkassa moninkertainen Rallin Suomenmestari Joonas Lindroos ja kartanlukija Pasi Kilpeläinen sortuivat ajovirheeseen ja saapui maalin jälkeiselle AT-asemalle ilman, että oli läpäissyt ajanottojärjestelmää. Kilpailun tuomaristo hylkäsi Lindroosin suorituksen ja nollapisteiden seurauksena Vuorisalon lisäksi Henri Haapamäki ja kartanlukija Juha Lummaa pääsivät kurvaamaan ohitse.

SM4-luokassa alajärveläinen Ville Hautamäki ja kartanlukija Ari-Pekka Hautanen palasivat tasan 10-vuoden tauon jälkeen kultamitalikantaan ja saavutti näin neljän SM-hopean ja kahden SM-pronssin lisäksi kirkkainta jalometallia.

SM-kultamitalistien lisäksi Michelin rallirenkaat toivat menestystä Jussi Vainionpäälle (SM1 3.), Juha Salolle (SM2 3.), Henri Haapamäelle (SM3. 2.) ja Joonas Lindroosille (SM3 3.). SM-sarjan lisäksi Michelinin rallirenkailla ajanut Samuli Nevä pokkasi supersuositun F-Cupin hopeasijan ja Lasse Hirvijärvi F-Cupin senioreiden voiton. Michelin onnittelee menestyjiä!
 
 
TableBottom