Liity Facebook ryhmäämme ja pysy kartalla! Liity Twitter ryhmäämme ja pysy kartalla! Liity Instagram ryhmäämme ja pysy kartalla!    
Klikkaa tästä nettikauppaan!  
Uutisemme Michelin talvirenkaat Michelin sorarenkaat Michelin asfalttirenkaat Michelin rengastarjonta radalle Historic -rengastarjontamme Rata MP-kilparenkaat Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja
TableTop
Tervetuloa Michelinin nopeiden kilparenkaiden kotisivuille
TableMiddle
 
 
Klikkaa ja tutustu nettikauppaamme!
 
Klikkaa ja tutustu Michelin esitteeseen!
 
Klikkaa ja tutustu Michelin esitteeseen!
 
Klikkaa ja tutustu Michelinin uuteen Pilot Sport GT P2L saderenkaaseen
 
PrintSport JuniorCup 2021

3.7.2020 - Michelin Power Performance Cup renkailla saavutettiin erinomaista menestystä Kemora FINSBK 600cc luokassa!


Nyt kun koronavirus -pandemia on Suomessa hyvin hallinnassa niin myös MP-kilpailukausi 2020 on pääsemässä mukavasti vauhtiin; Kemoran kilparadalla Michelin Power Performance Cup renkaisiin luottaneet kuljettajat saavuttivat mm. paalupaikan ja molempien kilpailujen voittojen lisäksi kilpailun nopeimman kierrosajan, jonka myötä Kenny Koskinen pitää vastaisuudessa hallussaan myös uutta rataennätystä!


Michelin kilparenkaita edustava Oy Lapinjärven Huoltopiste Ab onnittelee menestyjiä!


Highslide JS

10.2.2020 - Mikkelin SM-rallista upeaa menestystä Michelin -kuljettajille - Yleiskilpailun voiton lisäksi myös SM2- ja SM3-luokan kärkisijoja ranskalaismerkillä ajaneille kilpailijoille

Täydellisessä talvirallisäässä Mikkelin ympäristössä ajetussa Ralli SM-sarjan kilpailukauden toisessa osakilpailussa Michelin rallirenkaisiin luottaneet kuljettajat saavuttivat erinomaista menestystä kun yleiskilpailun ja SM1-luokan voittajaksi Skoda Fabia R5 Evo autolla ajoi Emil Lindholm yhdessä kartanlukijansa Mikael Korhosen kanssa. Voitollaan Michelin rengasedustajanakin tunnetun ja rallin moninkertaisen Suomenmestari Sebastian Lindholmin poika nousi sarjantilanteessa toiseksi ja mestaruustaistelua ajatellen otti äärimmäisen tärkeän pistepotin.


Yhdeksän erikoiskokeen ja 111,55 erikoiskoekilometrin mittaisessa kilpailussa SM2-luokan kaksi ensimmäistä sijaa matkasi ranskalaismerkkiin luottaneille kilpailijoille kun Jaro Kinnunen nappasi 22,1 sekunnin marginaalilla luokkavoiton ennen toista Michelin -kuljettajaa Ville Hautamäkeä.

SM3-luokassa Heikki Koski-Lammi upeasti taisteli luokkavoitosta aina viimeiselle erikoiskokeelle saakka, jossa kuitenkin hieman liian ahne ajolinja johti kiveen osumiseen ja kaatoon. Koski-Lammin keskeytyksen myötä Henri Hokkala nousi SM3-luokan hopealle ja siten upeasti täydensi Michelinin rengasmenestystä.

- Michelinin uusi 13/64-15 NA01 rallirengas osoitti hienosti kilpailukykynsä kun tulokset niin neli- kuin kaksivetoluokissa olivat tavoitteiden mukaisia. Emil Lindholm piti rallin viisinkertaisen Suomenmestari Teemu Asunmaan takanaan ja Jaro Kinnusen upea luokkavoitto kera myöskin moninkertaisen rallin Suomenmestari Ville Hautamäen hopeasijan lämmittää Michelin rengasmerkin edustajan suurta rallisydäntä. Lisäksi kun Henri Hokkala ja Heikki Koski-Lammi antoivat erinomaisen vastuksen uudempia R2-autoja vastaan niin erittäin tyytyväisiä Michelin rallirenkaiden maahantuojana voimme olla, LHP-Racingin Fredrik Sjöberg kertoo.

- Erityismaininnan ehdottomasti ansaitsee Jarkko ja Petri Nikara, jotka kiusasivat iäkkäällä Mitsubishi Lancer Evolution IX ralliautollaan moderneilla Skoda Fabia R5 autoilla ajaneita kuljettajia. Nikarat jälleen näyttivät, että myös yli 10-vuotta sitten muodissa olleella kilpa-ajoneuvolla vieläkin pärjää kunhan vain ensiksi muistaa tehdä oikeita rengasvalintoja, Sjöberg jatkaa.

Lisätietoja Michelin kilparenkaista saat osoitteesta www.rallirengas.fi.

Lopputulokset SM Vaakuna Ralli 2020:

SM1-luokka, top-4:

1. Emil Lindholm & Mikael Korhonen, Skoda Fabia R5 EVO, 1:03:07,9 (Michelin)
2. Teemu Asunmaa & Jani Salo, Skoda Fabia R5 EVO, +14,8sek
3. Mikko Heikkilä & Henri Arpiainen, Skoda Fabia R5, +44,2sek
4. Jarkko & Petri Nikara, Mitsubishi Lancer Evolution IX, +48,4sek (Michelin)

SM2-luokka, top-3:
1. Jaro Kinnunen & Tuukka Shemeikka, Mitsubishi Lancer Evolution IX, 1:07:38,1 (Michelin)
2. Ville Hautamäki & Mika Juntunen, Mitsubishi Lancer Evolution IX, +22,1sek (Michelin)
3. Jussi Lindberg & Tuuka Tyyskä, Mitsubishi Lancer Evolution IX, +39,9sek

SM3-luokka, top-3:
1. Lauri Joona & Markus Määttänen, Ford Fiesta R2, 1:08:52,8
2. Henri Hokkala & Kimmo Pahkala, Peugeot 208 R2, +36,5sek (Michelin)
3. Jani Luhtaniemi & Juha-Pekka Jauhiainen, +1:45,0sek

Highslide JS Highslide JS

7.7.2019 - Jukka Olkoniemi uudella Michelin S5C Hillclimb kilparenkaalla jo kolmanteen yleiskilpailuvoittoon asfaltilla - Vaalan Happy Beach katuradalle uusi rataennätys

Kuluvalla kilpailukaudella Oulun pohjoispuolella Iin kaupungissa Automaalaamoa luotsaava Jukka Olkoniemi on ryminällä Skoda Fabia R5 kilpa-autollaan noussut asfalttisprinttien uudeksi kärkikuljettajaksi kun hän on viimeisen kolmen viikon aikana napannut kolme makoisaa yleiskilpailuvoittoa sekä useita muita palkintokorokesijoituksia; Olkoniemi on ollut pitelemätön niin Harrastemoottoriurheilun Total Tarmac asfalttimestaruus- kuin Autourheilun Kansallisen Keskusliitto AKK alaisen Japan Motors Cup asfalttispintin mestaruussarjoissa.

Rallin ja Rallisprintin SM-sarjoista tutun Jukka Olkoniemen nousu uudeksi pikipintojen herraksi ei ole sattumaa vaan määrätietoisen ja pitkäjänteisen työn tulos; Auto on moderni nykypäivän kilpuri, jollaisella on viimeisinä vuosina ajettu mm. lukemattomia MM-sarjan WRC2-luokan, EM- ja SM-rallien sekä muiden pienempien kilpailujen voittoja. Alkuvuoden aikana Olkoniemen omistama Skoda Fabia R5 yksilö on suomalaisella moottoriurheilun ammattitaidolla kehitetty rallisprintin erikoisautoksi, jonka menestyksen avaimena on Michelinin uusi S5C Hillclimb -kilparengas.

Heinäkuun ensimmäisenä lauantaina Vaalan Säräisniemen Happy Beachillä ajetussa, arvostetun Japan Motors Cup asfalttisprintsarjan kilpailukauden kuudennessa osakilpailussa Olkoniemi näytti niin itsensä, autonsa kuin ennen kaikkea Michelinin asfalttirenkaan kilpailukyvyn kun hän kiersi perinteikkään katuradan lähes kaksi sekuntia nopeammin kuin kukaan koskaan aikaisemmin. Michelinin kilparenkaita maahantuovan Lapinjärven Huoltopisteen eli LHP-Racingin myyntipäällikkö Fredrik Sjöberg tietää, ettei Olkoniemen kolme peräkkäistä voittoa ole olleet sattumaa.

- Paljon onnea Jukalle täydellisistä suorituksista niin uuden autonsa kuin rengasvalintansa eli meidän Michelin S5C Hillclimb kilparenkaamme kanssa. On hienoa ollut nähdä miten määrätietoinen työ auton rakennuksen ja kehitystyön kanssa on viimeisten viikkojen aikana tuottanut tulosta, jonka myötä hän johtaa uutta Total Tarmac asfalttimestaruussarjaa sekä ajaa yleiskilpailujen voitoista myös Japan Motors Cup asfalttisprintsarjassa. Alkukesän aikana Jukka on ollut kilpailujen todellinen ns. musta hevonen ja nyt voitoillaan hän on rikkonut pitkään Mitsubishi Lancer Evolution erikoisautojen aikakauden, Sjöberg kertoo.

- Olemme enemmän kuin tyytyväisiä uutuusrenkaamme suorituskykyyn, jonka uusi seos pitää lämpiää nopeasti ja antaa siten kuljettajan käyttöön maksimaalisen ja tasaisen pidon koko ajettavan erikoiskokeen ajan. Oloniemeltä saadun palautteen sekä hänen menestyksen myötä olemme lisänneet varastossa olevien renkaiden määrää, jotta pystymme vastaamaan niiden toimitusvarmiuteen asiakkaillemme. Kuten kaikki tiedetään, rengasvalinnalla on iso merkitys niin kilpa- kuin ennen kaikkea myös siviililiikenteessä ja siksi on tärkeää, ettei ainakaan pidossa anneta missään olosuhteissa tasoitusta, Sjöberg jatkaa.

Lopputulokset Happy Beach asfalttisprint 2019, Vaala: Yleiskilpailu top-5:
1. Jukka Olkoniemi, Skoda Fabia R5, 2:07.04sek
2. Juha Mäkelä, Juha Mäkelä, Skoda Octavia WRC, +0,13sek
3. Juho Mäki-Tammela, Mitsubishi Lancer Evolution, +2,00sek
4. Toni Ahola, Mitsubishi Lancer Evolution, +3,35sek
5. Tuukka Hallia, Mitsubishi Lancer Evolution, +3.53sek

Highslide JS Highslide JS

23.02.2019 - Menestys Michelinin uudella 15/65-15 NA01 talvirallirenkaalla jatkuu - Upeita luokkavoittoja niin talven SM- kuin MM-kilpailuissa

Kilpailukauden 2019 uuden rengassäännön mukaiset Michelin 15/65-15 NA01 talvirallirenkaat osoittivat heti kilpailukykynsä kun ensiksi Arctic Lapland Rallista Emil Lindholm piti kilpailun kovinta kyytiä ja Ruotsin MM-rallissa norjalainen Ole Christian Veiby kiidätti voiton Michelinin tarjotessa avaimet menestykseen. Lisäksi Ruotsin MM-rallissa Jari Huttunen teki kansainvälistä autourheiluhistoriaa saavuttamalla Michelinillä kautta aikain ensimmäisen R5-autolla ns. metsäerikoiskokeella ajetun yleiskilpailun pohja-ajan. Ruotsin MM-rallissa ranskalaisella rengasmerkillä ajavat kuljettajat nappasivat yhteensä 16/19 mahdollisesta R5-luokan pohja-ajasta.

Michelinin erinomaista talvimenestystä täydensi Juha Salo ja Esa Ruotsalainen kun Arctic Lapland Rallissa Salo pokkasi SM1-luokan pronssisijan ja kolmea viikkoa myöhemmin Kouvolan SM-rallissa tuloksena oli luokan hopeasija. Vastaavasti Esa Ruotsalainen avasi kilpailukautensa kahdella suvereenilla SM2-luokan voitolla ja näin hänen komennossaan kilpailukausi jatkuu maaliskuun alussa Joensuussa ajettavalla talvikauden kolmannessa SM-rallissa.

Varmista menestyksesi talvikauden huipennuksissa ja tutustu tarjontaamme. Sen jälkeen tilaa varastostamme saatavilla olevaa uutuuspyörää kilpurisi alle!

Highslide JS Highslide JS

Aikaisemmat uutisemme
- Kahdeksan Ralli SM-mitalia Michelin rallirenkaisiin luottaneille kuljettajille
- Talvikauden jälkeen Michelin kuljettajilla vankat sarjajohdot AKK'n rallisarjoissa
- Michelinin rallirenkaisiin luottavat kuljettajat aloittivat vahvasti kotimaisissa rallisarjoissa
- Turun SM-rallin kaikissa SM-luokissa palkintosijoja Michelinille
- Miika Hokkaselle ja Pyry Ovaskalle Michelinin rengaspalkinto
- Michelin uudelle LTX Force sorarenkaalle vakuuttavaa menestystä alkukesän ralleista
- Michelinillä vahva startti rallikauteen - Arctic Lapland rallista voittoja ja murskaavia pohja-aikoja
- Michelin-yhteistyö tukee nuoria R2-kuljettajia
- Michelin rallikuljettajille jälleen kaikki neljä Suomenmestaruutta
- Michelin kuljettajille tärkeimmät kärkisijat 2015 vuoden Suomen MM-rallista ja sen oheiskilpailuista
- Michelin kuljettajilla vahva talvikausi Ralli SM-sarjassa 2015
- Kaikki Vaakuna rallin SM-luokat voitettiin ranskalaismerkin rallirenkailla
- Michelin kuljettajille erinomaista menestystä juhlallisessa Arctic Lapland rallissa 2015
- Kaikki neljä Rallin vuoden 2014 SM-kultamitalia voitettiin Michelinin rallirenkailla
- Michelin kuljettajat johtavat kaikkia SM-luokkia - Hautamäki varmisti mestaruuden ennen viimeistä osakilpailua
- Michelinin kuljettajilla erittäin onnistunut kesäkauden SM-rallin avaus SM Pohjanmaa rallissa 2014
- Samuli Nevä Michelinillä ylivoimaiseen voittoon Raision 2014 F-Cupissa - Nousi yleisen luokan sarjajohtoon
- Michelinillä jälleen menestyksekäs talvikausi rallissa - Radalla Porsche ja Camaro CUP kuskit Michelineillä
- Michelinille kaikki kirkkaimmat Ralli SM-mitalit vuonna 2013
- Ranskalais-Ruotsalais-Suomalais yhteistyötä rallin MM-sarjassa
 
 
TableBottom