Liity Facebook ryhmäämme ja pysy kartalla! Liity Twitter ryhmäämme ja pysy kartalla! Liity Instagram ryhmäämme ja pysy kartalla!    
 
Uutisemme Michelin talvirenkaat Michelin sorarenkaat Michelin asfalttirenkaat Michelin rengastarjonta radalle Historic -rengastarjontamme Rata MP-kilparenkaat Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja
TableTop
Tervetuloa Michelinin nopeiden kilparenkaiden kotisivuille
TableMiddle
 
 
Klikkaa ja tutustu nettikauppaamme!
 
SM-Sopimus Michelin MP-kausi 2019
 
Highslide JS
 
Klikkaa ja tutustu Michelin esitteeseen!
 
Klikkaa ja tutustu Michelin esitteeseen!
 
Klikkaa ja tutustu Michelinin uuteen Pilot Sport GT P2L saderenkaaseen
 
Michelin kilparengasmyynti Suomessa siirtynyt LHP-Racingille!

Michelinin kilparengasmyynti on siirtynyt Oy Seba Team AB:ltä LHP-Racingille, jossa Micael ja Fredrik Sjöberg huolehtivat jatkossa siitä, että Michelinin laaturenkaat löytyvät Suomessa entiseen malliin kilpailijoiden autoista niin rallissa kuin radalla.

Kilparengasmyynnistä Suomessa yli 10 vuotta huolehtinut Sebastian Lindholm on edelleen mukana taustajoukoissa ja vastaa markkinointiin ja tekniikkaan liittyviin kysymyksiin.

Rengasmyynnin yhteystiedot:
- Micael +358 400 137 233
- Fredrik +358 40 584 2931
Ab Lapinjärven Huoltopiste Oy
Teollisuustie 2
07800 Lapinjärvi
info@rallirengas.fi


23.02.2019 - Menestys Michelinin uudella 15/65-15 NA01 talvirallirenkaalla jatkuu - Upeita luokkavoittoja niin talven SM- kuin MM-kilpailuissa


Kilpailukauden 2019 uuden rengassäännön mukaiset Michelin 15/65-15 NA01 talvirallirenkaat osoittivat heti kilpailukykynsä kun ensiksi Arctic Lapland Rallista Emil Lindholm piti kilpailun kovinta kyytiä ja Ruotsin MM-rallissa norjalainen Ole Christian Veiby kiidätti voiton Michelinin tarjotessa avaimet menestykseen. Lisäksi Ruotsin MM-rallissa Jari Huttunen teki kansainvälistä autourheiluhistoriaa saavuttamalla Michelinillä kautta aikain ensimmäisen R5-autolla ns. metsäerikoiskokeella ajetun yleiskilpailun pohja-ajan. Ruotsin MM-rallissa ranskalaisella rengasmerkillä ajavat kuljettajat nappasivat yhteensä 16/19 mahdollisesta R5-luokan pohja-ajasta.

Michelinin erinomaista talvimenestystä täydensi Juha Salo ja Esa Ruotsalainen kun Arctic Lapland Rallissa Salo pokkasi SM1-luokan pronssisijan ja kolmea viikkoa myöhemmin Kouvolan SM-rallissa tuloksena oli luokan hopeasija. Vastaavasti Esa Ruotsalainen avasi kilpailukautensa kahdella suvereenilla SM2-luokan voitolla ja näin hänen komennossaan kilpailukausi jatkuu maaliskuun alussa Joensuussa ajettavalla talvikauden kolmannessa SM-rallissa.

Varmista menestyksesi talvikauden huipennuksissa ja tutustu tarjontaamme. Sen jälkeen tilaa varastostamme saatavilla olevaa uutuuspyörää kilpurisi alle!

Highslide JS Highslide JS


7.11.2018 - MICHELIN ROAD RACING SLICKS KAUSI 2019


Jos sinulla tai tutullasi on tarkoitus osallistua ratamoottoripyöräilyn SM-sarjaan kaudella 2019, niin tutustu tarjoukseemme.

Rengasostot: Varmistaaksemme saatavuuden, toivomme ennakkotilauksen kauden tarpeista viimeistään 31.12.2018. Renkaat voi sen jälkeen noutaa vapaasti varastostamme Lapinjärven Huolto- pisteestä tai kilpailujen yhteydessä kilpailupaikalla, mikäli tästä ilmoitetaan vähintään 3 viikkoa etukäteen. Ennakkotilatut renkaat ovat suojattuja mahdollisia hinnankorotuksia vastaan. Myös rahti omakustannushintaan on mahdollista.

1000 cc (Superbike) Eturenkaat: Michelin 120/70-17 58V Power Slick Performance Soft/Medium Takarenkaat: Michelin 200/55-17 78V Power Slick Performance Soft/Medium Hinta ennakko 450€ / sarja, sis. alv 24 % (listahinta 560 € / sarja)

600cc (Superstock) Eturenkaat: Michelin 120/70-17 58V Power Cup Performance Soft/Medium Takarenkaat: Michelin 190/55-17 75V Power cup Performance Soft/Medium Hinta ennakko 420€ / sarja, sis. alv 24 % (listahinta 520 € / sarja)

Sadekelin renkaat Eturenkaat: Michelin 12/60-17 Power Rain F Takarenkaat: Michelin 180/55-17 Power Rain NHS R Hinta: 420€ / sarja, sis. alv 24 % (listahinta 525 € / sarja)

ENNAKKOTARJOUKSEMME

Vähintään 10 sarjan sitovan tilauksen yhteydessä ennen 1.12.2018 tarjoamme yhden sarjan veloituksetta. Tämä tarkoittaa, että tilatessasi tiimin tai kuljettajan ominaisuudessa 10+1 sarjaa saatte 11 sarjaa hintaan 4 500 € (Superbike) tai 4 200 € (Superstock). Vertaa listahintaan 6160 € / 5720 €. Laskutus/maksu renkaista suoritetaan toimituksien yhteydessä, koko määrää ei tarvitse ottaa kerralla, ainoastaan sitoumus kokonaismäärän ottamiseksi tehdään ennakon yhteydessä.

Tulosbonus Michelin tarjoaa jokaiselle voittajalle 1000 cc (Superbike) SM-luokassa ja 600cc (Superstock) SM-luokassa palkintona yhden sarjan slicks-renkaita jokaista SM osakilpailuvoittoa kohti!

Klikkaa ja lue lisätietoja!Kahdeksan Ralli SM-mitalia Michelin rallirenkaisiin luottaneille kuljettajille - Juha Salolle uran 18. SM-mitali

Seitsemän osakilpailua kattanut Ralli SM-sarja huipentui syyskuun viimeisenä viikonloppuna Lempäälän ympäristössä ajettuun Lake City Real Park SM-ralliin, jossa Michelin rallirenkailla ajaneet kuljettajat sinetöivät kolme Suomenmestaruutta ja viisi muuta SM-mitalia. Näin ollen, aikaisempien vuosien tapaan, ranskalaismerkin kilpapyörillä ajaneet kilpailijaparit erinomaisesti saavuttivat kilpailukaudelle asettamiaan tavoitteita. Ralli SM-sarjan lisäksi Michelin oli vahvasti edustettuna myös radalla kun Porsche GT3 Cup Trophy Finlandin ja V8 Thunder sarjojen kuljettajat mittasivat pareemuuttaan kilpapyörillä, jonka maine voittajamerkkinä on vertaansa vailla.


Rallin kuninkuusluokassa eli ns. SM1-Super4 -luokassa alavutelainen Teemu Asunmaa saavutti ralliuransa kolmannen peräkkäisen ja samalla ensimmäisen ns. Superautojen Suomenmestaruuden ennen karkkilalaista hopeamitalisti Juha Saloa, jolle SM-mitali oli huikean uransa 18. Pronssille kiiruhti saarijärveläinen Jarkko Nikara, joka japanilaisen kartturikaunottaren kanssa ajoi iäkkäällä Subarullaan erinomaisen kilpailukauden.

SM3 eli etuvetoisten R2-autojen luokassa Miika Hokkanen nousi Suomenmestariksi kun toinen Michelin kuljettaja Emil Lindholm sortui kovavauhtiseen ulosajoon ja joutui keskeyttämään. Silti Autourheilun kansallisen Keskusliitto AKK'n Tulevaisuuden Tähti kilpailun voittanut nuorukainen nappasi uransa ensimmäisen SM-mitalin.

SM4 eli etuvetoisten R3-autojen luokassa Joonas Lindroos juhli ralliharrastuksensa järjestyksessään seitsemättä Suomenmestaruutta ennen hopeamitalin napannutta toista Michelin kuljettajaa Esa Ruotsalaista. SM2 eli nelivetoisten ns. tuotantoautojen luokassa alajärveläinen Ville Hautamäki pokkasi SM-hopeamitalin, joka samalla oli hänen ralliharrastuksensa järjestyksessään yhdeksäs SM-mitali.

Michelin rallirenkaita maahantuova Lapinjärven Huoltopiste Oy eli LHP-Racing onnittelee kaikkia Michelin rallirenkaisiin luottaneita kilpailijoita menestyksestä. Ralli SM-sarjan lisäksi LHP-Racing onnittelee Tommi Mäkistä Rallin Suomen Juniorimestaruussarjan hopeamitalista!

Ralli SM Michelin mitalistit kilpailukaudella 2017:
- Teemu Asunmaa, Skoda Fabia R5 (SM1-kulta)
- Juha Salo, Peugeot 208 T16 R5, (SM1-hopea)
- Jarkko Nikara, Subaru Impreza WRX STi, (SM1-pronssi)
- Ville Hautamäki, Subaru Impreza WRX STi, (SM2-hopea)
- Miikka Hokkanen, Ford Fiesta R2, (SM3-kulta)
- Emil Lindholm, Peugeot 208 R2, (SM3-hopea)
- Joonas Lindroos, Honda Civic Type-R (SM4-kulta)
- Esa Ruotsalainen, Honda Civic Type-R (SM4-hopea)

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS

21.3.2017 - Talvikauden jälkeen Michelin kuljettajilla vankat sarjajohdot niin Ralli SM- kuin F-rallisarjoissa

Kuluneen kolmen kuukauden aikana ralli on autourheilumuotona ollut kovassa nosteessa kun niin MM- kuin SM-sarjoissa uudet autot, tiimit ja kuljettajat ovat osoittautuneet toisiinsa nähden erittäin tasavertaisiksi ja sen myötä kilpailu menestyksestä, maineesta ja kunniasta ovat olleet erittäin jännittäviä sekunttikamppailuja.

Michelin rallirenkaat ovat alkuvuoden aikana olleet niin MM-, SM- kuin F-rallisarjoissa menestyksen avain. Kolmen talvisen SM-osakilpailun jälkeen rallin kolminkertainen Suomenmestari Teemu Asunmaa on Michelin rallirenkain varustetulla Skoda Fabia R5 autollaan menestyksekkäästi haastanut toisen Michelin kuljettajan, kymmenkertaisen Suomenmestari Juha Salon ja johtaa sarjaa maksimipistein. Lisäksi rallin kahdeksankertaisen Suomenmestari Sebastian Lindholmin poika Emil Lindholm johtaa ylivoimaisesti SM3-luokkaa Michelin rallirenkailla varustetulla Peugeot 208 R2 autolla. Michelinin menestystä on täydentänyt Juha Rytkönen, joka johtaa F-rallisarjaa talven kolmen osakilpailun jälkeen.

Näin rospuuttoaikana on hyvä tehdä oikeita rengasvalintoja kun rallisarjat jatkuvat touko-kesäkuussa. Sorapinnan lisäksi Michelin on jälleen vahvasti mukana radalla Finnish Touring Car Championship sarjassa, jossa V8 Thunder ja Porsche GT3 Cup Trophy Finland kuljettajat mittaavat paremmuuttaan Michelinin laadukkain ja erittäin kilpailukykyisin renkain.

Ralli SM-sarjan tilanne 2017: 3/7 osakilpailua

SM1-luokka: Super 4, FIA R5, Super 2000 Rally ja FIN R 4WD, Top-3:
1. Teemu Asunmaa, Skoda Fabia R5, 84 pistettä (Michelin)
2. Juha Salo, Peugeot 208 R5, 61 pistettä (Michelin)

3. Jarkko Nikara, Subaru Impreza WRX STi R4, 46 pistettä

SM3-luokka: R2, FIA R1 ja R2B, Top-3:
1. Emil Lindholm - Tomi Tuominen, Peugeot 208 R2, 77 pistettä (Michelin)

2. Miika Hokkanen - Jukka Pasenius, Ford Fiesta R2, 37 pistettä
3. Henrik Pietarinen - Juha Lummaa, Ford Fiesta R2, 33 pistettä

F-rallisarjan tilanne 2017: 3/6 osakilpailua, Yleinen Top-3:
1. Juha Rytkönen, Opel Astra GSi 16V, 55 pistettä (Michelin)

2. Joonas Kolehmainen, Toyota Starlet, 47 pistettä
3. Markus Hellström, Volvo 240, 44 pistettä

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS

6.2.2017 - Michelinin rallirenkaisiin luottavat kuljettajat aloittivat vahvasti kotimaisissa rallisarjoissa

Tammikuun viimeisenä viikonloppuna Rovaniemen Napapiirillä ajetussa Arctic Lapland Rallissa Michelin kuljettajat ja kummatkin hallitsevat Rallin Suomenmestarit, Teemu Asunmaa ja Juha Salo mittasivat paremmuuttaan ensimmäistä kertaa samassa SM1- eli ns. Superautojen luokassa.

Kymmenen pikataipaleen ja 261 erikoiskoekilometrin mittaisessa kilpailussa ensimmäiset yhdeksän erikoiskoetta Juha Salo niukasti hallitsi kilpailun tapahtumia kunnes rallin huipentaneella 52 kilometrin mittaisella Ristilammen pikataipaleella Asunmaa laittoi isoa puuta pesään ja ajoi erikoiskokeen 24 sekunttia Saloa nopeammin. Se riitti tuomaan ensimmäiset poronsarvet alavutelaiselle Skoda Fabia R5 kuljettajalle.

Myös SM3-luokassa nähtiin vahva Michelin -suoritus kun rallin kahdeksankertaisen Suomenmestari Sebastian Lindholmin poika Emil Lindholm oli kartanlukijansa Tomi Tuomisen koko kilpailun nopein kaksivetoisella autolla ajanut killpailijapari ja nappasi täydet SM-pisteet Peugeot 208 R2 autollaan.

Lisäksi alkutalven Michelin menestystä täydensi Juha Rytkönen kun hän kartanlukijansa Jari Laukkasen kanssa pokkasivat Heinolan F-rallisarjan yleiskilpailun ykkössijan. Michelin kilparenkaita maahantuova Lapinjärven Huoltopiste onnittelee menestyjiä ja toivottaa kovaa kilvanajoa myös talven seuraavissa koitoksissa!

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS


Aikaisemmat uutisemme
- Turun SM-rallin kaikissa SM-luokissa palkintosijoja Michelinille
- Miika Hokkaselle ja Pyry Ovaskalle Michelinin rengaspalkinto
- Michelin uudelle LTX Force sorarenkaalle vakuuttavaa menestystä alkukesän ralleista
- Michelinillä vahva startti rallikauteen - Arctic Lapland rallista voittoja ja murskaavia pohja-aikoja
- Michelin-yhteistyö tukee nuoria R2-kuljettajia
- Michelin rallikuljettajille jälleen kaikki neljä Suomenmestaruutta
- Michelin kuljettajille tärkeimmät kärkisijat 2015 vuoden Suomen MM-rallista ja sen oheiskilpailuista
- Michelin kuljettajilla vahva talvikausi Ralli SM-sarjassa 2015
- Kaikki Vaakuna rallin SM-luokat voitettiin ranskalaismerkin rallirenkailla
- Michelin kuljettajille erinomaista menestystä juhlallisessa Arctic Lapland rallissa 2015
- Kaikki neljä Rallin vuoden 2014 SM-kultamitalia voitettiin Michelinin rallirenkailla
- Michelin kuljettajat johtavat kaikkia SM-luokkia - Hautamäki varmisti mestaruuden ennen viimeistä osakilpailua
- Michelinin kuljettajilla erittäin onnistunut kesäkauden SM-rallin avaus SM Pohjanmaa rallissa 2014
- Samuli Nevä Michelinillä ylivoimaiseen voittoon Raision 2014 F-Cupissa - Nousi yleisen luokan sarjajohtoon
- Michelinillä jälleen menestyksekäs talvikausi rallissa - Radalla Porsche ja Camaro CUP kuskit Michelineillä
- Michelinille kaikki kirkkaimmat Ralli SM-mitalit vuonna 2013
- Ranskalais-Ruotsalais-Suomalais yhteistyötä rallin MM-sarjassa
 
 
TableBottom